People's Bureau Preferred Partner Programma

Met hoogwaardige producten, educatie en door te inspireren draagt People's Bureau bij aan het professioneel ontwikkelen van de kappersbranche. Salons die werken met People's Bureau kunnen gebruik maken van een speciaal ontwikkeld salon support programma. Dit bevat:

Hoogwaardige producten

People's Bureau biedt voor elke doelgroep een exclusieve kwalitatieve hoogwaardige productenlijn waarmee in salons aan elke type klant het juiste product kan worden geadviseerd. Dit zijn Fudge, Number 4 High Performance Haircare, Nak Hair, Whizz Hair en Gorgeous styling equipment. In de Facility Hair Academy vinden vele knip kleur- en inspiratietrainingen plaats en met MyHairdresssers.com (MHD) biedt People's Bureau 's werelds grootste online kappersopleidingen platform met het grootste kappers mediabereik in de Benelux.

Professionele salon support

Wij ondersteunen uw organisatie met een continu educatie programma waarin iedere medewerker zich kan blijven ontwikkelen. Wij weten dat gemotiveerd en tevreden werknemers altijd leidt tot meer succes.

Klantenloyaliteit

Uw klanten voelen dat zij in een salon komen die een duidelijke identiteit heeft en een goed opgeleid, gemotiveerd en enthousiast team die van alle producten technische kennis bezit. Een beleving die ze niet meer willen missen en... die zij willen delen met vrienden en vriendinnen!

Geavanceerd educatieprogramma

Educatie is de spil waar alles om draait. Met goede educatie biedt u uw medewerkers perspectieven voor de lange termijn zodat zij zich kunnen ontwikkelen. Gemotiveerde medewerkers bieden een betere service naar uw klanten waardoor de klanttevredenheid stijgt.

People's Bureau biedt een totaal educatie programma dat u zowel inhouse als extern kunt volgen als opleiding en/of als bron van inspiratie. Samen met het online educatieplatform MyHairDresssers.com. Met het team van educators van de Facility Hair Academy ontwikkelen wij samen met u een volwaardig en professioneel programma.

Push & pull marketing ondersteuning

Met onze marketing, verkooptasjes, posters, raamstickers, brochures, video's en displays beleeft uw klant de professionaliteit in uw hele salon.

Salon- en demonstratie producten

Gebruik en demonstreer de producten met de speciale 'Probeer mij' producten.

Sociale media

Al onze online activiteiten hebben maar een doel: alle informatie die u nodig heeft zo efficiënt mogelijk aan u over te brengen. Elk merk heeft zijn eigen Facebook pagina en met het People4hair-blog blijven we uw team inspireren met de leukste nieuwtjes en weetjes uit de kapperswereld. Deze informatie kunt u weer delen op uw eigen sociale media.

Contact en contactfrequentie

Wij komen bij u langs en verzorgen interessante en inspirerende presentaties waar wij trends en eventuele nieuwe producten lanceren. Ook maken wij gebruik van alle digitale mogelijkheden (voor een kleinere carbon footprint). Wij informeren u per telefoon, e-mail, Facebook, Twitter, bezoeken u via Skype, tonen u online op iPad of PC alle gewenste informatie en geven online kapperstrainingen (MHD en een online bestelsysteem met een track & trace faciliteit.

Internet

Uw salon wordt vermeld op de website van de merken die u voert en met een link naar uw website.

Promotie kalender

Onze periodieke promoties zijn er om salons te helpen hun omzet te verhogen door middel van aantrekkelijke acties en aanbiedingen voor de consument.

Wilt u meer informatie?

Bel 075 - 650 48 30 of neem contact met ons op.